lördag 15 februari 2014

Än finns det hopp....

Jahaja...Då var det dax att försöka komma ikapp. Staffeklubbens vinterspecial var lika mysig som man hoppats på. De bilder jag lyckades knäppa var väl inte lika imponerande. Imponerade gjorde däremot Ingela med valpen(yrvädert) Lexi som vann över min Pippi. Kan tilläggas att dom är jämngamla och att vi går på ringträning hos Gerard. Och givetvis skall det tävlas..... Nåväl. Jag får skylla på vädret (LoL)

Helgen efter vinterspecialen var det dax för parning och årsmöte för Stafffekluben. En parning som givetvis tog lång tid då jag hade ett tåg att passa... Men men. Så brukar det va. Allt på en gång. Väl framme i Göteborg möttes jag upp av Nina som snällt erbjudit mig deras gästrum.

Och idag, nyss hemkommen från ett trevligt årsmöte i Östsvenska Terrierklubbens,  är jag glad att det regnar ute. Blicken jag fick av vovvarna på frågan om en långpromenad var typ - Är du helt väck?  Soffan och OS känns mer logiskt. Även för vovvarna. Lilla Pippi följer backhoppningen med stort intresse.

Och som jag skrev inledningsvis, dax att försöka blogga ikapp. I inkorgen ligger massa fina bilder från valpköpare. Bassning på den punkten.

Nedan lite hopkok av bilder......Lina med Märta.

Vinnare på Vinterspecialen. Briganah Limited Edition "Alice"

Parning mellan Tara och Norrmannen. Återkommer snart med mer info.

Sagas fina tekning!

En hälsning från Thea.Mötesordförande ÖstsvenskaTerrierklubben, Håkan Axen tillika hedersmedlem i Staffeklubben.

Ester, eller astapastarasta som vi kallar henne för (LoL)


Och hur det gick för min uppfödarkollega Ola? Ja ni.....Den uppslutning och det engagemanget som staffesverige (och norden) visade ger mig fortfarande gåshud. Ämnar inte gå in djupare på det utan konstaterar med en varm känsla i magen och bröstet att än finns det hopp för oss två-benta.


Inga kommentarer: