tisdag 9 juli 2013

Rasspecialen 2013


353 staffar anmälda! Sug på den!!

Makalöst! Europas största staffespecial! Och riktigt jäkla kul att så många utländska besökare kom! Vilket måste vara ett kvitto på det enorma jobb styrelsen lagt ner på marknadsföringen inför årets special. Superkul!!


Internationell annons för årets special


Nu har jag ingen aning om siffrorna på de andra utställningarna men snackade lite med Alan Hedges och enligt han är det bara amerikanarna som är större (såklart). Hoppas trenden håller i sig, och gör den det kan det säkert bli över 400 staffar nästa år. Vilket kommer ställa mycket mycket större krav på arrangören. 

Vissa saker kändes som tråkiga repriser från tidigare år.
Som tex den enda matvagnen med enorm kö, bristen på vatten vid ringarna, ingen toalett/bajamaja. Ett PA-system som inte hördes.

Nåväl...har inte för avsikt att vare sig klaga eller peka finger. Jag är mycket väl medveten om det jobb och slit som det innebär att rodda med utställningar. Och med tanke på omständigheterna och de få i styrelsen som har erfarenhet av dessa arrangemang så var det en kanon dag!

Så satans häftigt att se alla staffar och människor! Några placeringar för egna hundar var det inte tal om detta år. Vi tar revansch nästa år!!

Snällaste Wenche från kennel Imprezas fick leka kennelflicka för en dag och ta hand om valparna, Jojo & Azy. Stort tack!!

Stort jäkla grattis till kennel Celuna från Norge som vann uppfödargruppen och även bästa tik!!

Stort grattis till Kennel Elitestaff som blev bästa avelsgrupp!!

Ännu större grattis till Eva som sopade mattan med samtliga hundar och som till slut blev Best In Show med sin Basil!!!!

Och fina Alfons (Garpenborg's Unicornico Atomico)med matte Sofia som blev bis2 i veteranklassen!

(hoppas jag fick med rätt info nu)


kennel Celuna

Bis2

Bis1

Alfons Bis Hane

kennel Elitestaff (bilden snodd från Nicklas Nuland)

kennel Elitestaff  (bilden snodd från Nicklas Nuland)

Vi ses nästa år!!

Inga kommentarer: