måndag 23 april 2012

Min staff fick D-höfter!!

HJÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLP!!!!!!!!
Min staffe fick HD-status C / D / E. Vad händer nu? Kommer han dö? Kan jag fortsätta cykla med han? Måste jag byta foder? Han har säkert jätte jätte jätte ont. Bästa att lägga ut 10 000 tals kronor på de BÄSTA BÄSTA fysio-terapeuterna. SIMMA!!! HAN MÅSTE SIMMA!!!! Kosta vad det kosta vill! Han skall ha det bästa och dyraste fodret, och bästaste och dyraste rehaben som mänskligheten kan uppbringa! Och nåde dig som säger att man visst kan avla på C/D/E-höfter..... Djurplågeri!!!! Allt är ju svart/vitt när det kommer till avel. För det har jag läst på internet. Och därmed basta! Så det så! Japp! Så måste det vara.
Näää....Riktigt så är det väl inte...Eller jo. Det är värre.  Internet alltså.
Men nu finns det bot mot tokigheterna. Nu finns det en liiiiten liten chans för just dig att komma och lyssna på Mr Röntgen him selfe. Och vet ni inte vem gubben är så får ni använda goggle.
SSBTK /UK arrangerar en föreläsning med Lars Audell den 13e maj i sthlm. Ämnet är förstås röntgen, dvs HD/ED- som ju sedan länge varit, och fortfarande är, ett ämne där åsikterna går kraftigt isär. Så pass kraftigt isär att uppfödarkollegor blir bittra ovänner. Medlemmar som råkar i luven på varandra kallar varandra för tokigheter och hamnar hos DN. Och allt detta just för att man inte vet bättre. Jag lämnar inga som helst garantier för att det blir bättre efter denna föreläsning. Men prognosen är god :)

Klubben har arbetat oerhört länge för att få detta att gå av stapeln, och nu kan vi äntligen erbjuda medlemmarna denna unika chans att få lyssna på när Sveriges ledande expert på området föreläser speciellt för oss. Mer info hittar du på Klubben hemsida. SSBTK.SE
Datum: 13 maj. 
Plats: Solvalla Travbana Stockholm.
Tid: 09.45 - 15.00
Pris: 350kr (2a pers från samma knl bet 150) Lunch ingår.
Anmälan senast 7 maj till garpenborg@hotmail.com
OBS, inlägget innehåller ironi och generaliseringar. Självklart kan en staff ha ont av C-höfter. Den kan oxå ha ont av en dum matte eller husse.

Inga kommentarer: